Måske

 

… du er træt af at spille andenviolin i dit eget liv, og danse efter din partners, din chefs eller din families fløjte?

 

...du er i et veletableret forhold hvor alle de ydre rammer er på plads, og tjeklisten er fyldt med flueben. Og du står tilbage med en udefinerlig tomhed indeni? What to do next?

 

… du er skilt, står midt i en skilsmisse eller i eftervirkningerne af et brudt parforhold, og har brug for at finde en ny retning i dit liv.

 

...din karriere er stagneret? Det du drømte om og stræbte efter, viser sig ikke at være det helt rigtige alligevel? Eller måske dine drømme og mål til stadighed er uden for rækkevidde?

 

 

...dit liv har udviklet sig til en trædemølle, hvor du næsten ikke kan holde dig selv ud. Der MÅ for fa’en være mere end den trummerum du sidder fast i. Hvor blev livsglæden og vitaliteten af? Hvor er du selv blevet af?

 

...du har lyst til at få lidt mere saft og kraft i sexlivet igen. Ti forudsigelige minutter et par gange om ugen, bliver sgu lidt tamt i længden. Måske du har problemer med rejsning eller præstation, og tumler med det alene?

 

...du har brug for nogen at tale med, om det der er svært. Uden det enten går op i føleri eller fuldemandssnak.

 

...din situation er en helt anden? Måske du bare har lyst til at prøve noget nyt, udfordre dig selv og være med til at udfordre dine kønsfæller.

 

Kan du genkende noget af ovenstående, og er du parat til at gøre hvad der skal til for at ændre på det nødvendige, uden at du ved præcist hvor du skal sætte ind?

 

Fortsæt...

 

 

Mandecirklen på Facebook

  © 2017 mandecirklen.dk